Ligwijzer.nl discount code March 2023

4.00% discount

Nekklachten door verkeerd slapen | Ligwijzer.nl - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.nl/blogs/pijn-klachten/nekklachten-door-verkeerd-slapen

De meest voorkomende slaaphouding is de zogeheten ‘stabiele zijligging’. Men ligt dan op de zij, en de bovenste arm rust op het matras. De romp ligt wat naar voren en er ontstaat draaiing in de nek. Vaak ligt de nek ook scheef (hoofd te hoog). De combinatie van draaiing in de nek en een zijwaartse stand is belastend: er ontstaat spanning in de nek.

4.00% discount

Modulair Matras met 10 zones - Ligwijzer.nl - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.nl/products/modulair-matras

Ligwijzer is vanwege de perfecte ondersteuning die dit matras biedt erg enthousiast over dit matras, en biedt dit matras exclusief aan. Het matras kan op elke lichaamsbouw en persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Zo kiest u het ‘comfort level’ dat het beste bij u past. Dit bepaalt de hardheid van de geïntegreerde toplaag.

4.00% discount

Collecties archief - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.nl/collections

Ligwijzer.nl helpt je goed te slapen en pijnvrij wakker te worden. Door met juiste kussens en matrassen in een goede slaaphouding te liggen zul je geen last hebben van nek- en rugklachten. Ligwijzer is dé slaap specialist bij klachten en wordt al jaren geadviseerd door therapeuten in het hele land.

4.00% discount

Mikoala Slaapsysteem: Hi4 Deluxe Kussen - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.nl/products/mikoala-slaapsysteem-hi4-kussen-en-body-pillow

Proefslapen bij Ligwijzer Als u kussens in onze webshop bestelt, kunt u de kussens 6 weken uitproberen. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijk om uw bestelling te retourneren, kunt een retour formulier invullen op onze retouren pagina.

4.00% discount

Hi4 Deluxe - Ergonomisch Hoogte-verstelbaar Hoofdkussen - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.nl/products/hi4-deluxe-pillow

Proefslapen bij Ligwijzer Als u kussens in onze webshop bestelt, kunt u de kussens 6 weken uitproberen. Indien u gebruik wilt maken van de mogelijk om uw bestelling te retourneren, kunt een retour formulier invullen op onze retouren pagina.

4.00% discount

Hoofdkussens | Ligwijzer.nl - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.nl/collections/hoofdkussens

Ergonomische hoofdkussens bestellen bij Ligwijzer.nl Een goed gevormd en comfortabel hoofdkussen is essentieel voor een heerlijke nachtrust en een pijnvrij wakker worden. Ergonomische hoofdkussens zijn hierin een goede optie, omdat ze aan kunnen passen aan verschillende lichaamsvormen en zorgen voor een juiste ondersteuning van het hoofd en de nek.

Over Ligwijzer | Ligwijzer.nl - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.be/pages/over-ligwijzer

LigWijzer (in het Engels SleepingWise.com) is onderdeel van Dutch Koala B.V. Drs. Jan Willem Elkhuizen Werkte 20 jaar als fysio- en manueel therapeut. Studeerde aan de VU af als bewegingswetenschapper (Vakgroep Anatomie). Deed snijzaal- en literatuuronderzoek naar hoofdpijn-vanuit-de-nek.

Top 18 Ligwijzer Kortingscode - Nlkortingcode.com

https://nlkortingcode.com/top-18-ligwijzer-kortingscode/

Ligwijzer kortingscode: 15% korting in juli 2022 – Acties.nl Auteur: acties.nl Datum: 08/12/2021 Beoordeling: 1.21 Kortingsdetails: Alle 13 kortingscodes · Vandaag €15 korting bij Ligwijzer met deze kortingscode · Ontvang altijd Ligwijzer korting via Acties.nl. GA NAAR DE WINKEL Kortingscode ligwijzer.nl – 15% korting op ergonomisch …

Publicaties | Ligwijzer.nl - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.be/blogs/publicaties

In de eerste drie artikelen is getracht om medische termen waar mogelijk te vermijden, zodat de inhoud met enige moeite te volgen is voor mensen zonder medische voorkennis. Het laatste artikel is een bundeling van drie publicaties in een vaktijdschrift en bevat wel veel medische termen.

15% korting Ligwijzer Kortingscode Nederland Januari 2023

https://www.kortingscouponcodes.nl/kortingscodes-ligwijzer

Kortingscode Ligwijzer • 26/01/2023 Kortingsbon Ligwijzer 15% kortingscode Profiteer met deze code van 15% korting op het gehele assortiment ergonomische kussens, lichaamskussens, kussenslopen en matrassen vanaf €25. JNRN Bekijk code Delen 26 maal gebruikt Aanbieding Acties Ligwijzer Acties Ligwijzer • 26/01/2023

Ligwijzer - Facebook

https://www.facebook.com/ligwijzer.nl/

Ligwijzer is een initiatief van industrieel ontwerper Rick Blom en bewegingswetenschapper / fysiothe Ligwijzer. 467 likes · 2 talking about this. Ligwijzer is een initiatief van industrieel ontwerper Rick Blom en bewegingswetenschapper / fysiothe Ligwijzer

Ligwijzer krijgt 8.8 sterren bij Feedback Company! - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.be/pages/feedback-company

Ligwijzer is trots dat wij al jaren goede beoordelingen mogen ontvangen van onze klanten via de onafhankelijke review site, Feeback Company. Al 354 klanten beoordeelde onze dienstverlening en gaven ons een 8.8 gemiddeld! Een paar voorbeelden: Lees de andere honderden reviews over ons bedrijf op de website van de Feedback Company!

Ligwijzer.nl reviews, ervaringen en beoordelingen - Reviews.be

https://reviews.be/ligwijzer-nl-reviews

Ligwijzer.nl is een handig adres als je kampt met klachten die te maken hebben met je slaaphouding. Je kunt hier producten bestellen, maar daarnaast vind je op deze website ook allerlei waardevolle informatie. Je kunt zoeken op jouw favoriete slaaphouding en dan kijken wat daar de risico’s eventueel van zijn.

Algemene Voorwaarden - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.be/pages/algemene-voorwaarden

1. Algemene bepalingen 1.1 Deze voorwaarden zijn de algemene voorwaarden van Ligwijzer (www.Ligwijzer.nl en www.Ligwijzer.be) en Mikoala (Mikoala.com).Naam en adresgegevens:Mikoala - LigwijzerSpectrumlaan 312665 NM BleiswijkNetherlands - Europe Telefoon: +31 79 - 363 39 71Fax: +31 79 - 594 73 11 Ligwijzer is een hand

Ligwijzer.nl | Reviews en ervaringen Ligwijzer.nl - feedbackcompany.com

https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/ligwijzer-nl/

Ligwijzer.nl 8.9 / 10 397 beoordelingen Schrijf beoordeling 95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan. 397 Reviews Janneke Maas 8/10 22-02-2023 Prima service, afspraken nagekomen en goed product Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja Lees beoordeling Wim 10/10 22-02-2023 Uitstekende service Sterke punten Goed overleg. Bedrijf denkt echt met je mee.

15% korting Ligwijzer KORTINGSCODES → (5 ACTIEF) maart 2023

https://www.vouchercodes.nl/ligwijzer.nl

1+1 gratis op slaapproducten met deze Ligwijzer kortingscode. 10%. Gebruik onze kortingscode voor 10% korting. 15%. Nieuwe klanten ontvangen 10% korting op hun bestelling. 5%. Kortingscode voor €5 korting op je bestelling. 10%. Probeer deze kortingscode voor 10% korting op een artikel naar keuze.

Video's - Ligwijzer.nl

https://www.ligwijzer.be/pages/videos

Ligwijzer in RTL4 Woontips: Video unavailable Watch on YouTube Watch on Video's voor medici Onderstaande video's zijn primair bedoeld voor (para-)medici. Wel is getracht om medische termen waar mogelijk te vermijden, zodat de video's beter te volgen zijn door mensen zonder medische voorkennis.

LigWijzer NL - BE - Owner - LigWijzer | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/in/ligwijzer-nl-be-01b45232

Ligwijzer: Voorkom klachten en verhoog slaapcomfort. Op Ligwijzer.nl en Ligwijzer.be vindt u veel informatie over slaaphoudingen, hoofdpijn-vanuit-de-nek, nekklachten, rugklachten en slaapcomfort en een aantal nog niet elders gepubliceerde resultaten van onderzoeken op dit terrein. Tevens vindt u veel tips die uw gezondheid en slaapcomfort ten goede zullen komen!<br><br> Hoe hoofdpijn, nek- en ...

Ligwijzer.nl » Ervaringen voor en door klanten in 2022

https://nederlandreview.nl/online-shoppen/ligwijzernl-ervaringen-beoordelingen-reviews

Dan is Ligwijzer.nl wellicht interessant voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze organisatie bekend zijn. Wat is Ligwijzer.nl? Ligwijzer.nl is een platform dat er graag aan bijdraagt dat je goed slaapt en pijnvrij wakker wordt. Ligwijzer is in 2009 opgericht en is onderdeel van Dutch Koala.

Ligwijzer in RTL4 Woontips - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=3lhXmHqBG8k

Ligwijzer was 15 november te zien op RTL4 in het programma Woontips. Uitgelegd is waar slaapproblemen door veroorzaakt kunnen worden en wat men eraan kan doe...